Kunst / Boeken / Evenementen / Podcasts

Grote namen naar Comic Con Amsterdam

9 augustus 2017

Ik liet je eerder in dit artikel al weten dat Lord of the Rings acteur Billy Boyd begin september richting Nederland komt, maar met de bekendmaking van een aantal andere bijzondere en vooral grote namen voor Comic Con Amsterdam kon ik het niet laten om hier toch even een artikeltje aan te wijden.

Toen ik hoorde dat de volgende twee gasten bekend gemaakt zouden gaan worden op RTL Boulevard was het mij al direct duidelijk dat het zou gaan om twee grote namen in Hollywood. Ik kreeg gelijk, want niemand minder dan Pamela Anderson en Reservoir Dogs en The Hatefull Eight acteur Michael Madsen zullen hun opwachting maken op het evenement dat in het weekend van 2 en 3 september in de RAI Amsterdam zal gaan plaatsvinden. Een kleine blik op de website en de overige gasten maakte mij echter nog enthousiaster, want ook RJ Mitte, de jongen die de zoon van Walter White speelde in de populaire serie Breaking Bad, is zondag 3 september aanwezig om al je vragen te beantwoorden, handtekeningen te zetten en met je op de foto te gaan.

De komende tijd zullen er in ieder geval nog twee namen bekend gemaakt worden. Ben je inmiddels nieuwsgierig naar de rest van de line-up, die bestaat uit acteurs en actrices uit onder andere films en series als Sons of Anarchy, Nikita, Star trek, Doctor Who, X-Men en Game of Thrones, dan raad ik je aan om eens rond te gaan neuzen op de website van Amsterdam Comic Con zelf die hier te vinden is. Uiteraard heeft het evenement ook een eigen Facebookpagina waar ze je op de hoogte houden van het laatste nieuws en die hier te vinden is.

Uiteraard zullen er naast het bewonderen en ontmoeten van de gasten ook genoeg andere leuke dingen te doen en te zien zijn op de con en worden er ook weer flink wat cosplay-activiteiten georganiseerd.

Ben jij van plan om dit jaar naar Comic Con Amsterdam te gaan?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Michael Minneboo 15 augustus 2017 at 17:59

  Yep. Ik ben er bij dit keer. Als interviewer in het panel met Ger Apeldoorn en als schrijver van Mijn vriend Spider-Man :).

 • Reply Michael Minneboo 15 augustus 2017 at 18:06

  (Als snap ik het natuurlijk dat er mensen liever bij Pamela Anderson in de rij gaan staan dan bij mij :))

  • Reply Patricia 18 augustus 2017 at 18:54

   Ik kom uiteraard wel even bij je buurten 😉

   • Reply Michael Minneboo 21 augustus 2017 at 16:19

    Gezellig! Welke dag ga je? Of ga je gewoon het hele weekend.

    • Reply Patricia 22 augustus 2017 at 21:40

     Op zaterdag, dus ik zie je dan 🙂

 • Reply Michael Minneboo 24 augustus 2017 at 19:14

  Top!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.