Persoonlijk / Lifestyle

Tag -> Dingen waar ik geen genoeg van krijg

9 mei 2018

Toen ik door Melissa van Melissa Schrijft werd gevraagd of ik naar aanleiding van haar uitvoering van deze bijzondere tag iets wilde schrijven over dingen waar ik geen genoeg van kan krijgen, moest ik wel echt even goed nadenken. Het is mij uiteindelijk gelukkig wel gelukt om een lijstje samen te stellen, maar makkelijk vond ik het niet.

Films en series kijken

Gezien het grootste gedeelte van mijn blog bestaat uit filmrecensies, zal deze eerste toevoeging je waarschijnlijk niet verbazen. Hoewel ik voornamelijk films thuis kijk, gaat er wat mij betreft niks boven het naar de bioscoop gaan en jezelf volledig verliezen in het donker. Series kijk ik het liefst op on demand diensten, aangezien ik een ongelofelijke hekel heb aan reclames op televisie en bij de meeste series geen geduld heb om ook nog eens een week te wachten op een nieuwe aflevering.

Mijn allerliefste

Waar ik na een jaar inmiddels echt niet meer zonder kan is mijn lieve vriend. Op Tinder ontmoette ik vorig jaar een jongen die niet alleen ontzettend lief, knap en fascinerend is, hij heeft ook eindeloos geduld met mijn soms lastige ikje, is heel slim en heeft mij al heel veel nieuwe dingen geleerd. Daarnaast heeft hij mij geïntroduceerd in de wereld van de Levende Geschiedenis (lees daar hierhier en hier meer over) en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

Frambozen

Ik wilde als het ging om voedsel eigenlijk chocolade neerzetten, maar aangezien ik mijn eetbuien een halt wil toeroepen en ik op dit moment letterlijk aan het afkicken ben van suiker en daarnaast overwegend veganistisch (lees hier waarom) eet, ga ik voor frambozen. Dit is het enige fruit waar ik net zo blij van wordt als chocolade (oh en pizza) en ik ben dan ook ontzettend blij dat het seizoen weer is aangebroken waarin ze veelvuldig te verkrijgen zijn. Ik heb echter wel een (eet)budget en heb helaas het geld niet om elke dag frambozen te kopen, maar daardoor geniet ik wel extra van de momenten dat ik ze voor een goede prijs op de markt of in de supermarkt kan vinden.

Het strand

Hoewel ik er veel te weinig heen ga, is de plek waar ik niet meer weg wil als ik er eenmaal ben het strand. Ik heb vorig jaar een tijdje in Den Haag gewoond (klik hier voor het bijbehorende artikel) op fietsafstand van het strand en toen besefte ik me dat deze plek mij echt gelukkig maakt. Mijn voornemen voor komende zomer is dan ook vaker naar het strand te gaan om te genieten van het zand onder mijn blote voeten en het geluid van het water.

Ik wijs zelf geen bloggers aan om deze tag over te nemen, maar uiteraard is iedereen vrij om het wel te doen en ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar de dingen waar jij geen genoeg van kan krijgen.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ricardo 9 mei 2018 at 16:03

    Frambozen. Het fruit waar ik ook heel blij van wordt. Laatst heb ik trouwens Bramen herontdekt. Ook heerlijk. Jammer dat fruit zo duur moet zijn…

  • Reply Daan 9 mei 2018 at 22:28

    Jaa, frambozen! En aardbeien! Zeker met dit weer zijn die heerlijk.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.